HACCP

(Az élelmiszeriparban előforduló kártevők elleni védekezés kivitelezése.)

Ahhoz, hogy megértsük erre miért is van szükség, fontos tudnunk, hogy mit is jelent ez pontosan?
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) magyarul Veszély Elemzés Kritkus Szabályozási Pontok – egy olyan nemzetközileg elfogadott rendszer, amely meghatározza, értékeli és szabályozza az élelmiszer- biztonság szempontjából jelentős (biológiai/ mikrobiológiai, kémiai vagy fizikai eredetű veszélyeket. A HACCP rendszer alkalmazását az élelmiszerek előállításának és forgalmazásának élelmiszer- higiéniai feltételeiről szóló 17/1999. (II.10.) FVM-EüM együttes rendelet 3.§– a írja elő.

Ennek a rendszernek kötelező eleme a kártevők elleni védekezés kivitelezése melyet megbízás esetén elvégzünk. 

Valamint a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 4. számú melléklete előírja, hogy hivatalosan hol, és milyen kártevők ellen kell védekezzünk. 

A munkavégzést szakmai irányelvek (Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott –TÁJÉKOZTATÓ AZ ENGEDÉLYEZETT IRTÓSZEREKRŐL ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYI KÁRTEVŐK ELLENI VÉDEKEZÉS SZAKMAI IRÁNYELVEIRŐL) alapján végezzük. 

A munkát követően a dokumentációkat rendelkezésre bocsátjuk, a kihelyezett szerelvényeket a jogszabályi előírás szerinti időközönként ellenőrizzük.

Biztosítjuk, hogy az adott területre kihelyezett állomások/szerelvények jól láthatóan meg legyenek jelölve, és biztosítva legyen sérülés, mérgezés ellen, melyeket a csatolt térképen is megjelölünk.

A megrendelővel naprakész nyilvántartást vezetve a ellenőrzési periódus lejárta előtt emailben vagy telefonon értesítjük, így önnek nem kell külön keresgetnie, mikor kell legközelebb menjünk.

Kártevőirtási szolgáltatások 24 órán belül, akár azonnali kiszállással egész Pest vármegye területén!

+36 30 128 0849

haccp_4
haccp_5
haccp_2
munkakozben_06
haccp_3
haccp_4